Edles resa till Bali 2018

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Jag har nu kommit hem efter 4 underbara veckor på Bali där jag lärde ut hygien och hälsa till en klass bestående av 15 killar och 2 tjejer. Några härliga barn, fulla av energi och motivation! Jag har njutit av varje dag på projektet, och jag ser fram emot varje dag att börja jobba för att träffa dessa barn igen.

Vi hade olika ämnen varje dag, allt från handhygien, kroppsdelar, bakterier, hjärnan och känslor. Undervisningen gick på engelska, vilket var en utmaning – men tack och lov för kroppsspråket! Vi fick även god hjälp av vår koordinator för eventuell översättning.

Bali i sig var en otroligt underbar plats att resa till, alltid något att upptäcka! Träffade så många underbara människor, fick vänner för livet och minnen som jag kan leva på väldigt länge. Kvar med bara positiva tankar, och rekommenderar alla att göra något liknande detta. Ett underbart sätt att lära känna sig själv och andra! Det är definitivt inte sista gången jag gör något liknande igen. Tack för allt!


Ädel

Reseberättelser från 2018 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Volontär Bali.

Hem » Reseberättelse » Edles resa till Bali 2018

Erik O beställde vårt Work & Travel Japan program för 49h sedan. Är det något för dig också??!