Helenas fantastiska resa!

Hej mina vänner!

Har nu kommit till rätta i min nya miljö efter en veckas introduktion med risvandring, språkkurs och lite annat smått och gott. Att samla ihop människor från jordens alla kanter krävs planering, och på det försöka skapa ett fungerande projekt krävs ännu mer planering så efter första dagens renoveringsprojekt har jag många tankar som går runt. Organisation är väl den största boven. Hur trevligt det än här nere på Bali så blev vi lite fundersamma när vi kom in i ett klassrum som hade gröna väggar och fick höra att vi skulle skrapa bort det värsta, sandpappra och det ska målas senare.... Känns som en Quick fix men vi gör vad vi kan och hoppas på det bästa!

Som ett kollektiv med en härlig blandning av människor från olika delar i världen, tankar, idéer, diskussioner och allt vad sinnena förmår blandas vid våra måltider.
Har försökt att hålla mig till de riktlinjer och sunda förnuft angående maten men icke sa nicke. Har nog aldrig varit så sjuk i hela mitt liv när det plötsligt hände.. .rusar in i badrummet och upptäcker att toapappret är slut behöver jag säga mer? Efter ett dygn är det värsta över och tro det eller ej men jag överlevde.
Har nu diet på Ressorb, te och soja med White ris, inte illa. Helt ok. Känner mig starkare än på länge det finns så många som har det värre så vad är lite 'Bali Belly"

Bali är galet på ett fantastiskt sätt, hysterisk trafik, människor så fantastiska, maten ok och klimatet hett som i en kastrull men jag älskar det!!
Efter lite mer än en vecka börjar jag landa, jag pratar med lokalbefolkningen, spelade fortboll med några yngre barn på gatan och jag ropar Ibrahimovic. Alla jublar!!!
Han är från Sverige som jag!!!
Vem bryr sig vi räknar, one two three - GOAL och stämningen är på topp & lyckan fullständig och det är fantastiskt !

Här är jag mitt i Indonesien spelar fotboll med lokalbefolkningen och mår fantastiskt vi har inte det gemensamma språket inte heller kulturen men det spelar ingen roll vi förstår varandra!!
I 30 graders värme var vårt spel över på 15 min men den glädje jag kände när jag gick hem går inte av för hackor.
Finns så mycket mer att berätta men det får bli allt för denna gång.

Behöver jag säga att jag älskar Bali!!

Sköt om er

Stor kram

Helena

Reseberättelser från 2016

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Volontär Bali.

Hem » Reseberättelse » Helenas fantastiska resa!

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!