Naankuse Wildlife Sanctuary med Minna

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Det verkar svårt att berätta något om resan, för jag vet att det jag har berättat bara är en bråkdel och en liten del av denna underbaraste och mest inspirerande resa i mitt liv! Allt relaterat till resan hit och dit fungerade absolut tillförlitligt. Jag vet inte om min egen attityd påverkar livet, men redan från planen kände jag att jag var i pålitliga händer...och samma tillit längs vägen gav mig utrymme att fullt ut njuta av allt som någonsin kommit i min väg. Enligt driften på orten var det ingen som visste vad dagen skulle bjuda på och jag tycker också att det var spännande på ett bra sätt. Aktiviteten var trots allt välplanerad och organiserad, men du kan alltid passa in x faktorer i dagen. Människor i projekten och såklart DJUR... en suck av kärlek... ord kan inte beskriva hur spännande och lycklig tid vi fick tillbringa där! Visst, dagarna var stundtals väldigt jobbiga och inte minst på grund av den gassande solen, men ingen går på volontärarbete för att hittas slappar?!

Också djurens öden och naturens brutalitet skakade ibland känslor och krävde en viss typ av styrka. På kvällar och helger var det intressant och roligt att bryta ner dagens och veckans händelser bland andra volontärer. Det var en härlig stämning bland volontärerna och om någon funderar på att åka ensam på resan kan jag varmt rekommendera det. Ett överraskande antal människor från hela världen reste ensamma i åldern 20-67 år. Alla kunde passa in i gruppen om de ville, men självklart kunde man spendera sin tid mer tyst om man ville.

Från djuren jag såg såg och upplevde jag ett brett spektrum av arter, men elefanterna var skygga runt mig. Självklart, direkt efter att vi åkt, visade de upp sig för volontärerna som fortfarande var där, men man kan inte alltid få allt! En av bilderna visar "Misty", karakalen som stal mitt hjärta... inga ord! Så det råder ingen tvekan om att jag inte varmt skulle rekommendera stället och samarbetet med GoXplore! Själv hade jag inte tid till förfogande mer än två veckor, men hade det varit möjligt hade jag tagit en eller två veckor att fortsätta där, vara med på olika projektveckor och se aktiviteterna bredare.

Reseberättelser från 2020 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Wildlife Rescue Centre.

Hem » Reseberättelse » Naankuse Wildlife Sanctuary med Minna

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar