The time of our lives

Jag har alltid vetat att jag efter gymnasiet ville resa iväg och se vad världen har att erbjuda. Anledningen till att jag valde att resa med GoXplore var att jag ville ha någon att kontakta i dem stunder när det gick helt åt pipsvängen (och ja jag antog att det skulle finnas dessa stunder).

Min resa startade i Auckland, New Zealand. Jag fick en bra start med hjälp att både fixa bankkonto och medlemskap i diverse organisationer som tex woof . Därefter började resan på riktigt. I ca 10 månader reste jag och min pojkvän genom detta väldigt varierande land. Vi jobbade, volontärarbetade, vandrade, kayakade, körde runder i vår alldeles egna camper och jag vågar nästan säga testade alla äventyrsaktiviteter Nya Zeeland hade att erbjuda. I slutändan kände vi oss så pass rutinerade att vi själva bokade en resa över till både Australien och Fiji innan det var dags för oss att återvända hem till Sverige igen.

Såhär efter resan kan jag säga att det är en av dem bästa sakerna jag gjort i mitt liv. Jag har upplevt allt jag så länge längtat efter och ännu mer än det. Att vara på resande fot ger upphov till mer kreativitet och flexibilitet, i alla fall i mitt fall, och jag som tyckte jag var kreativ och flexibel redan innan. För att inte tala om hur mycket man lär sig om sig själv, olika kulturer, språk och hur många nya färdigheter man kommer hem med i bakfickan. Dessutom har man "the time of one's life" medans allt detta händer, kan det bli mycket bättre?

Jag rekommenderar alla där ute att någon gång i sitt liv ge sig iväg, för det finns ingen annanstans du kan uppleva och lära dig det du gör när du är på resande fot!

// Emma

Reseberättelser från 2019

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Work & Travel Nya Zeeland.

Hem » Reseberättelse » The time of our lives

Ahmad A beställde vårt Ranchstay Kanada program för 274h sedan. Är det något för dig också??!