Jag är i Kapstaden

The following travel report was written by a GoXplore participant from a different country and automatically translated to English. The text might therefore be a little unclear at times.

Jag jobbade som volontär på ett dagis. Dagarna var ungefär likadana. Vi tittade på film, lekte, lärde oss nya saker och var ute. Mitt jobb var att hjälpa läraren att ta hand om barnen och till exempel hjälpa till att ge mat. Jag jobbade med 4-5 år gamla barn. Barnen var helt underbara och jag fastnade snabbt för dem. Många volontärer gick i flera klasser under sin resa, men jag bestämde mig för att stanna i en klass hela tiden. Jag har verkligen lärt mig mycket genom mitt projekt.

Det fanns också gott om fritid kvar efter projektet. Jag hade inte på förhand tänkt på vad jag ville göra och vart jag ville besöka under min resa. Däremot fick jag många tips från andra volontärer och lokalbefolkningen. Det hade dock varit lättare om jag redan hade vetat vad jag ville göra. Jag var inte heller tillräckligt förberedd på att många aktiviteter ofta fick ställas in. En vanlig orsak var Kapstadens väder. Ibland var det frustrerande när man hade planerat en veckas schema och det förändrades helt på grund av avbokningar. Jag lyckades dock göra många bra saker under min resa. Jag surfade för första gången, klättrade på Taffelberget, promenerade på elefanter, bungyjump och mer. För alla som tvekar att åka på resa rekommenderar jag att bara gå.

Tanken på den här resan skrämde mig mycket, men det visade sig vara ett av de bästa besluten jag har tagit.

Travel report from 2017 (Översatt)

Want to experience something similar?! This travel report is from Volontär Sydafrika.

Hem » Reseberättelse » Jag är i Kapstaden

Fredrik B beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 141h sedan. Är det något för dig också??!