Jag är i Kapstaden

Följande reserapport skrevs av en GoXplore-deltagare från ett annat land och översattes automatiskt till engelska. Texten kan därför ibland vara lite otydlig.

Jag jobbade som volontär på ett dagis. Dagarna var ungefär likadana. Vi tittade på film, lekte, lärde oss nya saker och var ute. Mitt jobb var att hjälpa läraren att ta hand om barnen och till exempel hjälpa till att ge mat. Jag jobbade med 4-5 år gamla barn. Barnen var helt underbara och jag fastnade snabbt för dem. Många volontärer gick i flera klasser under sin resa, men jag bestämde mig för att stanna i en klass hela tiden. Jag har verkligen lärt mig mycket genom mitt projekt.

Det fanns också gott om fritid kvar efter projektet. Jag hade inte på förhand tänkt på vad jag ville göra och vart jag ville besöka under min resa. Däremot fick jag många tips från andra volontärer och lokalbefolkningen. Det hade dock varit lättare om jag redan hade vetat vad jag ville göra. Jag var inte heller tillräckligt förberedd på att många aktiviteter ofta fick ställas in. En vanlig orsak var Kapstadens väder. Ibland var det frustrerande när man hade planerat en veckas schema och det förändrades helt på grund av avbokningar. Jag lyckades dock göra många bra saker under min resa. Jag surfade för första gången, klättrade på Taffelberget, promenerade på elefanter, bungyjump och mer. För alla som tvekar att åka på resa rekommenderar jag att bara gå.

Tanken på den här resan skrämde mig mycket, men det visade sig vara ett av de bästa besluten jag har tagit.

Reseberättelser från 2017 (Översatt)

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Volontär Sydafrika.

Hem » Reseberättelse » Jag är i Kapstaden

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 37h sedan. Är det något för dig också??!