Login

Jobba & Resa

En försäkringslösning som är skräddarsydd för dina behov.

En försäkringslösning som är skräddarsydd för dina behov. Det första och absolut viktigaste när du ska välja försäkring inför resan är att se över vilka delar av din resa som täcks av försäkringen. Täcker den verkligen för de fritidsaktiviteter du tänkt ägna dig åt? Täcker den olycka på arbetsplats? Och vad får du för service om något skulle hända? Sedan ska du titta på pris och självrisker. Jämför gärna vår försäkring med andra alternativ innan du tar ett beslut. Work & Travel Insurance täcker mer – till ett lägre pris och utan självrisk.

Jobba & Resa försäkring är en försäkringslösning som är speciellt anpassad för dig som vill resa runt samt jobba i landet. Oavsett om du deltar i organiserade program, organiserar din resa själv eller om du är på resande fot runt om i världen gäller försäkringen i upp till 12 månader. Åker du med ett av våra Jobba & Resa- eller praktikprogram är detta den försäkring du ska välja. Genom att välja försäkringen kan du känna dig trygg i ditt resande samt när du arbetar och praktiserar.

PRIS:

Fullt skydd: 960kr första månaden - Du kan teckna 1 till 12 månader till att börja med. Se prissidan för övriga priser.

Utan egendomsskydd: 618kr första månaden - Du kan teckna 1 till 12 månader till att börja med. Se prissidan för övriga priser.

VEM KAN TECKNA:
  • Folkbokförd i Sverige
  • Försäkrad i nordisk allmän försäkringskassa
  • 15-35 år
GEOGRAFISKT OMRÅDE: Hela världen, även USA
FÖRSÄKRINGSPERIOD: Upp till 12 månader.
SJÄLVRISK: 0 kr. Försäkringen gäller utan självrisk.
HEMFÖRSÄKRING: Om du har 45 dagars resskydd med din hemförsäkring så kan du utnyttja detta och teckna Work & Travel Insurance så att den träder i kraft från dag 46. Dock bör du vara medveten om vad som är inkluderat i din hemförsäkring innan du bestämmer dig.

FÖRLÄNGNING AV PREMIE:

Om du förlänger din försäkring efter utresan utgår en administrativ avgift på 150kr. Därför rekommenderar vi dig att teckna en extra månad än planerat. Dock är det viktigt att du förlänger din försäkring innan den pågående försäkringsperioden tar slut.

VID ÅTERBETALNING AV PREMIE:

Ladda ner och fyll i detta formulär.

BETALNING AV PREMIE:

Tänk på att du kan inte teckna vår försäkring samma dag som din resa påbörjas och att din försäkring börjar inte gälla förrän du har betalt din faktura.


Beställ jobba & resaförsäkringen


Ersättningsnivåer

Sjukförsäkring

Resedokument
Nytt pass, körkort, liftkort och transportbiljetter: motsvarande de faktiska kostnaderna

Bagageförsäkring
Ersätter det faktiska värdet på ditt bagage vid stöld eller rån, eller om bagaget skadas eller går förlorat under vistelsen utomlands, upp till maximalt 6000 kr per tillfälle.
Begränsningar:

Ansvarsförsäkring
2.000.000 kr per skadeanmälan och enlighet med de aktuella försäkringsvillkoren

(skador på inredningsdetaljer i hotell och bungalow: motsvarande de faktiska kostnaderna).

Olycksfallsförsäkring
A. Upp till 25.000 kr vid olycka med dödsfall (motorcykelolyckor ingår).

B. Upp till maximalt 300.000 kr vid permanent allmänt handikapp (motorcykelolyckor ingår).

Akut assistans
Juridisk assistans
Transport med räddningsflyg: motsvarande de faktiska kostnaderna
Sökkostnader och kostnader för tillfrisknande: motsvarande de faktiska kostnaderna Reskostnader och uppehälle för två anhöriga om den försäkrade personen drabbas av ett allvarigt tillstånd orsakat av olycka eller sjukdom och resekostnader orsakat av förtida avbrott av den försäkrades vistelse utomlands på grund av dödsfall eller allvarligt tillstånd hos en familjemedlem eller nära anhörig och hotellkostnader.

Hemtransport om den försäkrade skulle avlida utomlands :motsvarande de faktiska kostnaderna
Ersättning av begravningskostnader: upp till maximalt 20.000 kr

" X drabbas av dykarsjukan i samband med dykning. Blir inlagd och behandlas på sjukhus och i tryckkammare. Prislapp: 75000 SEK


Beställ Jobba & resaförsäkringen

Hem » Jobba & Resa

Johanna B beställde vårt Modisa program för 30h sedan. Är det något för dig också??!