Login

Standard reseförsäkring

En försäkringslösning som är skräddarsydd för dina behov.

En försäkringslösning som är perfekt för dig som ska ut och resa världen över! Det första och absolut viktigaste när du ska välja försäkring inför resan är att se över vilka delar av din resa som täcks av försäkringen. Täcker den verkligen för de fritidsaktiviteter du tänkt ägna dig åt? Vad får du för service om något skulle hända? Sedan ska du titta på pris och självrisker. Jämför gärna vår försäkring med andra alternativ innan du tar ett beslut. Work & Travel Insurance täcker mer – till ett lägre pris och utan självrisk.

Vår Vanliga Reseförsäkring är en försäkringslösning som är speciellt anpassad för dig som vill resa runt i världen och upptäcka nya platser. Oavsett om du deltar i organiserade program, organiserar din resa själv eller om du är på resande fot runt om i världen gäller försäkringen i upp till 12 månader. Genom att välja försäkringen kan du känna dig trygg i ditt resande samt när du arbetar och praktiserar.

VEM KAN TECKNA:
  • Folkbokförd i Sverige
  • Försäkrad i nordisk allmän försäkringskassa
  • För alla upp till 70 år
GEOGRAFISKT OMRÅDE: Hela världen, även USA
FÖRSÄKRINGSPERIOD: Upp till 12 månader.
SJÄLVRISK: 0 kr. Försäkringen gäller utan självrisk.
HEMFÖRSÄKRING: Om du har 45 dagars resskydd med din hemförsäkring så kan du utnyttja detta och teckna Work & Travel Insurance så att den träder i kraft från dag 46. Dock bör du vara medveten om vad som är inkluderat i din hemförsäkring innan du bestämmer dig.

FÖRLÄNGNING AV PREMIE:

Om du förlänger din försäkring efter utresan utgår en administrativ avgift på 150kr. Därför rekommenderar vi dig att teckna en extra månad än planerat. Dock är det viktigt att du förlänger din försäkring innan den pågående försäkringsperioden tar slut.

VID ÅTERBETALNING AV PREMIE:

Ladda ner och fyll i detta formulär.

BETALNING AV PREMIE:

Tänk på att du kan inte teckna vår försäkring samma dag som din resa påbörjas och att din försäkring börjar inte gälla förrän du har betalt din faktura.


Beställ Standard reseförsäkring

Hem » Standard reseförsäkring

Senaste nyheter: 8 skäl att åka till Costa Rica