Sri Lanka Body & Mind Week

Skäm bort dig själv i en vecka utformad för att slappna av i kroppen och lugna sinnet. Body & Mind -veckan kombinerar yoga och meditation med ayurvediska behandlingar och påbörjar din resa mot att uppnå en hälsosammare, friskare och mer positiv du.

Hitta ditt inre lugn

Skäm bort dig själv i en vecka utformad för att slappna av i kroppen och lugna sinnet. Body & Mind veckan kombinerar yoga och meditation med ayurvediska behandlingar och påbörjar din resa mot att uppnå en hälsosammare, friskare och mer positiv du. Den här veckan kommer du att lära dig grunderna i yoga och meditation och även utbilda dig om människokroppen. Det kommer att hjälpa dig att göra dessa livsstils- och kostförändringar som i sin tur hjälper dig att öka styrka, vitalitet och livslängd.
De ayurvediska behandlingar kommer att behandla eventuell värk och smärta som du möjligen har vid tillfället. De tekniker som lärs ut här utgör grunderna i yoga och meditation, precis som annan form av motion, är det inte en magisk formel. Fördelarna med detta kan endast fås genom att kontinuerligt utöva den tillsammans med en medveten förändrad livsstil.

Våra experter guidar er denna vecka om hur man får och bibehåller en sund kropp , en sund själ och att vara i fred med sig själv och världen.

Termen Ayurveda kommer från sanskrit "Ayur" som betyder "liv" och "Veda" som betyder "kunskap", därav en "kunskap om livet". Det är en urgammal indisk vetenskap som går tillbaka cirka 7000 år och undervisar i "konsten att leva". Den lär dig hur man lever utan fysiska eller psykiska sjukdomar genom att göra enkla förändringar i din livsstil.

Yoga
Kommer från sanskrit ordet "Yog" betyder "förening". Den talar om föreningen mellan kropp och själ. Yoga är mer än fysiska övningar. Du kommer att lära dig om de olika vägarna av yoga, det man bör och inte bör göra, arbetsställningar, andningsteknik och medling för att befria dig från stress, ångest och andra fysiska åkommor.

Under veckan kommer du också att lära Surya Namaskar, allmänt känd som Sun Salutation. Det innehåller 12 på varandra följande arbetsställningar eller asanas. Det är den enda asana som görs efter varandra och bidrar till att öka flexibiliteten. Det är viktigt för eleverna att behärska detta innan vi går vidare till det andra steget i Yogasana. Studenter som uppnår fullständig praktisk kompetens i Surya Namaskar kommer att läras ut flera mer Asanas (upp till 15 mer beroende på förmågan hos eleven och tillgången på tid).

Meditation
Är konsten att fokusera ditt sinne, besök dina tankar och titta djupt inom dig själv. Tränar du på detta kan det ge dig en bättre förståelse för ditt syfte i livet och i det gudomliga, samt förse dig med vissa fysiska och psykiska förnyelser.

Schema: måndag - fredag - hålls i Kandy

Måndag
Early Morning Yoga
Breakfast
Meditation
Head massage
Meditation - Walking meditation
Lunch and a relaxed afternoon'

Tisdag
Breakfast
Meditation
Foot massage
Meditation - Walking meditation
Lunch and a relaxed afternoon

Onsdag
Early morning Yoga
Breakfast
Meditation
Back massage
Meditation - Walking meditation
Lunch and a relaxed afternoon

Torsdag
Breakfast
Meditation
Front Massage
Meditation - Walking meditation
Lunch and a relaxed afternoon

Fredag
Early morning Yoga
Breakfast
Meditation
Full body massage
Meditation - Walking meditation
Lunch and a relaxed afternoon

Kost och logi ingår i priset. Det ingår 3 måltider per dag och det kommer serveras mestadels vegetarisk mat. Du kommer säkerligen få testa på grönsaker du aldrig testat tidigare.
Man bor tillsammans med de andra deltagarna och denna vecka spenderas i vackra Kandy.

Startdatum för 2017 / 2018
Start varje måndag / ankomst söndag / avresa söndag


 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Priser

Priser Sri Lanka Body & Mind Week Pris
4290

 

Jag vill boka! Jag har några frågor

Aktiviteter i Sri Lanka

Välj ett program i Sri Lanka

Hem » Land » Sri Lanka » Sri Lanka Body & Mind Week

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig