Bokning Farm & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Farm & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det går bra för mig. Det är strålande soligt och varmt här. Jag är i Townsville just nu, men jag ska till Barkly Homestead på onsdag där jag börjar jobba:) Det som imponerar mest på mig är förstås värmen;) Jag förvånas hela tiden över hur trevliga och välkomnande alla är, och Med tanke på allt som händer här nu med branden och översvämningen är det helt otroligt att folk är så positiva och glada. Det är helt enkelt inspirerande att titta på.

Line Farm & Travel AustralienÖversatt

Hem » Land » Australien » Farm & Travel Australien » Bokning Farm & Travel Australien

Ahmad A beställde vårt Ranchstay Kanada program för 275h sedan. Är det något för dig också??!