Bokning Farm & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Farm & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Skulle starkt rekommendera Farm & Travel! Min upplevelse var helt fantastisk från början till slut. Efter att ha rest med flyg i nästan en hel dag och hamnat på andra sidan jordklotet, långt ifrån vänner och familj, var det tryggt och bra att veta att du hade Springbrook Farm som ditt stöd.

Anne Farm & Travel AustralienÖversatt

Hem » Land » Australien » Farm & Travel Australien » Bokning Farm & Travel Australien

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!