Bokning Shark & Marine Conservation

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Shark & Marine Conservation. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Man kände att man gjorde en skillnad för det marina livet i området och vilken känsla det var! Jag vet inte riktigt ens vad jag ska säga för att förklara hur bra det var, har du funderingar på att åka hit, ÅK!

Hanna Shark & Marine Conservation

Hem » Land » Sydafrika » Shark & Marine Conservation » Bokning Shark & Marine Conservation

Hugo S beställde vårt Volontär Sri Lanka program för 6h sedan. Är det något för dig också??!