Login

Bokning Volontär Bali

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Bali. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Att åka som volontär var över all förväntan och vad jag anat att det skulle vara. Jag fick utöver arbetet på dagiset träffa och lära känna andra volontärer från hela världen som nu är vänner för livet, vi fick på ledig tid se och uppleva ett otroligt vackert land med annorlunda kultur, god mat och trevliga människor som alla hade en färgglada och sprudlande personligheter. Men det jag aldrig kommer glömma är "mina" tandlösa barn på 5 år som vi fick lära engelska. Det blev mycket skratt och lek också och det känns otroligt skönt att man fått hjälpa till i ett samhälle som inte har samma resurser som här hemma i Sverige.

Elin // Volontär Bali

Hem » Land » Bali » Volontär Bali » Bokning Volontär Bali

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig