Bokning Volontär Costa Rica

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Oscar och jag är ansvarig för Volontär Costa Rica. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag tillbringade också ett par helger i San José, en helg firade staden Festival de la Luz, med dansare, musiker och olika processioner med ljus. Jag tillbringade julen med min värdfamilj och det var spännande att se hur julen firas så långt hemifrån. På det nya året reste jag med mina vänner till den karibiska kusten, där det var en stor och rolig fest på stranden.

Sofia Volontär Costa RicaÖversatt

Hem » Land » Costa Rica » Volontär Costa Rica » Bokning Volontär Costa Rica

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 37h sedan. Är det något för dig också??!