Bokning Volontär Ecuador

Volontär Ecuador er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hej, så långt har det gått bra! Jag är på väg att avsluta min vistelse i Baños och tycker att det är lite tråkigt, för jag gillar verkligen baños! Hittills har nog det vackraste jag upplevt varit att rappella ner små vattenfall här i Baños och cykelturen till Rio Verde och besöka vattenfallet där. Dessutom kan jag nämna att jag tycker att spanskalärarna är väldigt duktiga, och jag lär mig mycket!

Eirin Volontär EcuadorÖversatt

Hem » Land » Ecuador » Volontär Ecuador » Bokning Volontär Ecuador

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar