Bokning Volontär Ecuador

Volontär Ecuador er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hola! Jag har det så jäkla bra! Älskar Ecuador! Jag är i Montanita nu och ska stanna här och plugga en extra vecka och därefter påbörja volontärarbetet i Quito. Spanskan går utmärk! Skolan i Quito och här i Montanita är jättebra. Puerto Quito var också fantastiskt på många vis, provade 'tubing' i en flod, och boendet var häftigt och personal var SÅ trevlig! Så ja, Ecador är fantastiskt. Är så glad att jag åkte hit!

Malin // Volontär Ecuador

Hem » Land » Ecuador » Volontär Ecuador » Bokning Volontär Ecuador

Estelle T beställde vårt Wildlife Rescue Centre program för 11h sedan. Är det något för dig också??!