Bokning Volontär Ecuador

Volontär Ecuador er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hola, que tal? Resan gick jättebra. Alltså känslan av att kliva av planet, se alla berg, känna värmen och behöva kisa med ögonen för att solen är så stark var helt obeskrivligt underbart! Spanskan börjar redan komma någorlunda och jag klarar vardagsspråket ok.. självklart med massor av misstag, kroppsspråk och galen grammatik…men det går framåt :) Trotsade jetlaggen igår och gick ut med mina roomies, så det blev massor av dans och cervezas. Jag är redan heeelt förälskad i Quito/Ecudador/Sydamerika. Klimatet, människorna, färgerna, musiken, dansen, språket - allt! Framför allt att det är så färgglatt och ostrukturerat, det ger en sån känsla av lekfullhet och livsglädje.

Kristina Roos Volontär Ecuador

Hem » Land » Ecuador » Volontär Ecuador » Bokning Volontär Ecuador

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!