Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har det gått 8 veckor sedan jag kom till Sydafrika och tiden rusar iväg.Om 5 veckor är jag hemma igen.Än så länge har jag fått massor med upplevelser och många minnen är skapta.Jag har mött människor från hela världen om jag inte rest hit hade jag aldrig mött dem.Jag har vuxit mycket i mig själv och kommer aldrig att ångra mig att jag valt att resa.

Helen // Volontär Sydafrika

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Clint Ö beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 236h sedan. Är det något för dig också??!