Bokning Wildlife Habitat Australia

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Oscar och jag är ansvarig för Wildlife Habitat Australia. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ett helt fantastiskt program, detta har verkligen varit en av de bästa sakerna jag har gjort i mitt liv och kommer att rekommendera andra att göra! Djurskötarna där är riktigt trevliga och låter dig prova det mesta. Jag har gjort så mycket som jag aldrig trodde att jag hade modet att göra. Som att mata ormarna, vilket var otroligt fascinerande att se! Tack så mycket igen för att du hjälpte till att ordna denna resa åt mig!

Marte M. 2020 Wildlife Habitat AustraliaÖversatt

Hem » Land » Australien » Wildlife Habitat Australia » Bokning Wildlife Habitat Australia

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 36h sedan. Är det något för dig också??!