Bokning Wildlife Habitat Australia

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Oscar och jag är ansvarig för Wildlife Habitat Australia. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hej, jag har det fruktansvärt roligt här nere, jag har lärt känna resten av folket som är här väldigt bra! Det bästa är hur nära man jobbar med djuren. Tack så mycket för att du hjälpte till att reda ut detta åt mig, verkligen värt varenda krona!

Marte M. 2020 Wildlife Habitat AustraliaÖversatt

Hem » Land » Australien » Wildlife Habitat Australia » Bokning Wildlife Habitat Australia

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 36h sedan. Är det något för dig också??!