Bokning Wildlife Rescue Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Wildlife Rescue Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag var på Wildlife Rescue Center i 6 veckor och jag har aldrig älskat livet så mycket som jag gjorde och gör efter min vistelse. Djuren och människorna som arbetar på Naankuse är verkligen unika, och jag saknar dem väldigt mycket. Närkontakten man får med alla djur på gården är helt magisk. Att se och kunna mata lejonen, hyenor, geparder och alla stora katter var så häftigt, och veckans höjdpunkt! Jag hade också turen att delta i den årliga hälsokontrollen för lejonen. Att känna lejonets andetag direkt på din hand, att se dem vakna upp igen, helt overkligt. De käraste surikaterna, vårtsvinen och inte minst babianerna du får som bästa vänner som känner igen dig från dagen innan när du träffade dem. Mitt liv var en dröm i Namibia var en dröm och jag längtar tillbaka.

Elise S. Wildlife Rescue CentreÖversatt

Hem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Bokning Wildlife Rescue Centre

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar