Bokning Wildlife Rescue Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Wildlife Rescue Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har det jättebra! Alla här är riktigt trevliga och trevliga människor och de är alltid bra för ett skämt. Jag kan inte välja en sak som har varit coolast, för det är allt! Det är helheten av människorna här, både volontärer från hela världen men också personalen, samt allt man upplever varje dag! En ryggsäck räcker inte för minnen, jag kommer nog behöva mer än en resväska😅 Jag hade inte varit på den här resan utan den!

Kathleen Albertsen Wildlife Rescue CentreÖversatt

Hem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Bokning Wildlife Rescue Centre

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar