Bokning Wildlife Rescue Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Wildlife Rescue Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag var på Naankuse (huvudgård) i 2 veckor. Det har utan tvekan varit de två mest lärorika veckorna i mitt liv! Jag har inte bara lärt mig mycket om bevarande av djur och natur, utan otroligt mycket om mig själv. Innan jag gick såg jag verkligen fram emot det, men jag var också otroligt nervös. För första gången skulle jag ut i den stora världen helt själv, och allt skulle vara på engelska. Men det tog inte lång tid innan jag kom till rätta. Jag träffade volontärer från hela världen och alla med samma intresse: djur. Det var otroligt roligt och att få vara med och göra ett arbete som verkligen var nödvändigt. Jag kunde se att det arbete jag gjorde faktiskt gjorde stor skillnad. Gården är beroende av frivilliga för att driva den. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att laga mat åt djuren till att gå med geparder. Och enigheten bland volontärerna är något alldeles speciellt. Efter bara två veckor har jag fått vänner för livet. Det är verkligen en upplevelse jag värdesätter oerhört och jag är så glad att jag åkte.

Melina H. Wildlife Rescue CentreÖversatt

Hem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Bokning Wildlife Rescue Centre

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!