Bokning Wildlife Rescue Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Wildlife Rescue Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag kom hem i söndags och det har helt enkelt varit de bästa 5 veckorna, vilket äventyr! Jag är evigt tacksam för allt jag har fått vara med på, och inte minst alla underbara människor jag träffat på vägen. Jag trodde aldrig att jag skulle få möjlighet att uppleva så mycket på så få veckor, tiden har gått alldeles för fort.

Maja Wildlife Rescue CentreÖversatt

Hem » Land » Namibia » Wildlife Rescue Centre » Bokning Wildlife Rescue Centre

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar