Login

Garanterat jobb i Kanada

Vill du ha ett garanterat jobb klart innan avresa? Välj mellan att säsonga i Klippiga Bergen till att jobba i coola Vancouver. Jobbet blir ditt & du kan fokusera på ditt livs äventyr! Dare to GoXplore!

Läs mer

Kontakta Ann-Louise

Work & Travel Kanada All Set

Några snabba fakta om Work & Travel Kanada All Set
Från kr 16490
Passar för18 - 30 år
KvalifikationerIngen förkunskap krävs
LängdMax 1 år
AnkomstplatsVancouver eller Calgary
JobbgarantiJa
Betalt arbeteJa
Antal deltagareObegränsat
Borde beställasSenast September 2018 för att få ditt visum
Work & TravelBetalt arbeteSkidåkningJobbgarantiHotell jobb

Gillar du natur, gästvänliga människor, hav , frihet, storstäder, äventyr och skidåkning?

Då kommer du att älska att jobba i Kanada! Ingen annanstans är det möjligt att leva så nära alla dessa möjligheter som i världens näst största land. Upplev detta natursköna land med massor av nationalparker; som är präglat av det multikulturella liv, där både engelska och franska är nationalspråk och där indianer och eskimåer har haft inflytelse på hur livet levs idag. I många år har Kanada rangordnats som det bästa landet att bo i, baserat på hälsa och livskvalitet. Sen kan du också prova på världens kanske bästa skidåkning.
OBS! Visumen 2019 har nu öppnat för ansökningar, boka in dig på vårt Kanada program för att få en exklusiv handbok och personlig guide i ansökningsprocessen.

Vi kommer att guida dig igenom allt du behöver för att komma förberedd för en fantastisk tid.

Work & Travel Kanada All Set

Genom ett unikt samarbete med vår samarbetspartner i Kanada kan vi nu garantera jobb klart innan avresa. Vi har två typer av placeringar.

Klippiga Bergen

Vill du jobba uppe i The Rockies över en vinter- eller sommarsäsong och hoppa ut i skidbacken eller mountainbike spåret på fritiden? Då ska du självklart välja vår Klippiga Bergen placering. Här är du garanterad jobb innan avresa och du har även ett boende klart. Du kommer att med vår hjälp ansöka om jobb och efter det ha en intervju via Skype. Du behöver inte ha mycket arbetserfarenhet. Så länge du har ett öppet sinne och är flexibel kommer du att får det hur bra som helst. Jobbgarantin är din.

Vancouver

Har du alltid drömt om att jobba i en storstad så är vårt Vancouver program något för dig. Du kommer att med vår hjälp ansöka om jobb och efter det ha en intervju via Skype. Du behöver inte ha mycket arbetserfarenhet. Så länge du har ett öppet sinne och är flexibel kommer du att får det hur bra som helst. Jobbgarantin är din, anställningen sker på plats inom dina första 2 veckor.

För att läsa detaljerade frågor och svar om programmen klicka på, Vancouver eller Klippiga Bergen.
Dessa dokument som öppnas om du klickar på länkarna besvarar de flesta av dina frågor.

Vad ingår i vårt Kanada All Set Program innan avresa?

Väl på plats i Vancouver och under dina resa:

Inte inkluderat i programavgiften:

Vem kan delta på programmet?

Är du mellan 18 - 30 år så har du rätt till ett års arbets- och uppehållstillstånd. Du ska vara skandinavisk medborgare och ha tillgång till minst 2500 CAD vid inresan. För mer information om visum till Kanada.

Från bokning till avresa

1) Du bokar dig via vår hemsida.

2) Inom kort får du information och din handpenningsfaktura på 1 500 eller 2000 sek om du valt vårt avbeställningsskydd via mejl. Handpenningen ska betalas in 14 dagar efter du har bokat dig. På denna handpenningsfaktura ser du också den preliminära totalkostnaden på det program du valt. När handpenningen är betald har du en egen personlig sida hos GoXplore där du kan se allt vi skickar dig. Här ser du också andra deltagare som ska resa till Kanada.

3) Efter du har betalat handpenningen är det dags att gå vidare i din bokningsprocess. Vi kommer skicka information om din visumansökan till dig via mejl där du får en exklusiv steg-för-steg guide som hjälper dig igenom hela ansökningsprocessen samt att vi såklart finns här och svarar på dina frågor. Du får även dina bokningsdokument som är till för programmet du ansöker till.

4) Du skickar in dina bokningsdokument till vårt program och söker ditt visum online.

5) Vår samarbetspartner kommer ta upp kontakt med dig för en intervju via Skype där du kan berätta om dina förväntningar inför din resa och de går igenom de dokument du sänt in. Efter intervjun påbörjas arbetet med att finna dig ett jobb. När jobbet är klart bokar vi flygresor, vi kontaktar dig för detta.

6) Slutfakturan ska vara betald innan din avresa och kommer till dig ca 4 veckor innan du reser. När du betalt den kommer dina flygbiljetter samt ankomstinformation.


Se filmen

Jag vill boka! Jag har några frågor

Klippiga Bergen

Jobben i Kanada är ofta inom serviceindustrin och finns i skidområden och hotell i Västra Kanada, med de flesta placeringar i Rocky Mountains –Alberta Regionen: ett av det populäraste och mest spektakulära turistmål i världen.
Vi har goda kontakter med skidanläggningar där vi kan erbjuda ett stort urval av jobb beroende av dina kvalifikationer, erfarenhet, startdatum samt hur länge du hade tänkt stanna eller arbeta. Den största delen av de jobben som vi hjälper till med ligger i eller i närheten av ett skidområde.

När?

Det finns 2 säsonger att säsongs jobba i Klippiga Bergen.
Sommarsäsong: juni till september.
Vintersäsong: november till april.
Säsongerna kan variera beroende på när man bokar sig på året.

Var?

Jobba på hotell, affärer och skidanläggningar i Västra Kanada. Alberta:
Nationalparkerna Banff och Jasper med omnejd, vi samarbetar med många anläggningar som bedriver åretruntverksamhet.

Här är exempel på jobb som kan förekomma:

För att få svar på dina frågor klicka på denna länk så öppnas en PDF fil upp, Hospitality & Tourism i Klippiga bergen.

Cash: När du jobbar i Klippiga Bergen kommer du för det mesta ha ca 5-7.000 SEK kvar i månaden efter lön och att hyran är betald. Det är helt ok att klara sig på när man är där.

Skicka denna sidan till mig som PDF

Vancouver

Har du alltid önskat att bo och jobba i en storstad i ett annat land. Då ska du definitivt ha välja att åka till Vancouver som har allt en storstad ska ha! Natur, stränder, massiva köpcenter, klubbar, pubar. Att du även har tillgång till grym skidåkning i Whistler som är lika nära som Åre från Stockholm är inte helt fel.

När?
Till Vancouver kan du resa året runt med vårt All Set Program.

Här är exempel på jobb som kan förekomma:

OBS! Din anställning sker väl på plats. Så du kommer att ha ditt jobb klart inom de första 2 veckorna.

Få svar på dina frågor genom att klicka på, Cityplacement i Vancover

Ville bara säga tack för att ni har fått oss hela vägen hit, er organisation är guld värd.

Eliie // Work & Travel Kanada All Set

Varför Work & Travel Kanada All Set med GoXplore?

Boende

  1. När du deltar på vårt All Set program kommer du att ha dina första nätter inkluderade på centralt beläget vandrarhem i Vancouver. På vandrarhemmet möter människor från hela världen. De dagar som du har där är vanligtvis mycket sociala, och många nya kontakter knyts redan här. Dagen efter din ankomst kommer du att ha ett informationsmöte på kontoret där du kommer få information om ditt bankkonto, skattenummer och mycket mera.

Var bor jag efter mina första nätter?

Jag vill boka! Jag har några frågor

Visum


OBS! Visumen 2019 har nu öppnat för ansökningar, boka in dig på vårt Kanadaprogram för att få en exklusiv handbok och personlig guide i ansökningsprocessen.

2. Har du minst 2 års erfarenhet inom service eller utbildning finns det eventuellt ett annat visum till dig. Kontakta oss med ditt CV så ser vi om du har möjlighet att resa på det. Det enda som tillkommer på just detta visum är 1.500 SEK. Ring oss på 042-179525 om du vill veta mera.

Med ett Working Holiday visum har du möjlighet att jobba för Kanadensiska arbetsgivare i upp till ett år. Variera ditt arbete med härlig skidåkning, eller varför inte ta dig ut till platser och områden med fantastiska naturupplevelser. Du bestämmer själv hur du vill att din resa ska vara. Något som är säkert är att det kommer bli ett grymt äventyr!

Vi på GoXplore hjälper dig med hela ansökningsprocessen. Vi har en exklusiv steg-för-steg guide som hjälper dig igenom hela ansökningsprocessen. Samt att vi såklart finns här och svarar på dina frågor.
Som en del i din visumansökan är det en ny lag från den 31.07.2018 att alla som ansöker om ett Working Holiday-visum behöver besöka ett Visum Ansöknings Center för att förse dem med fingeravtryck. Det centret är beläget i Stockholm i närheten utav Kanadas Ambassad. Mer information kring detta får du av oss på GoXplore när du bokat dig med oss.

Hör av dig till oss med frågor så hjälper vi dig.

VISUMKRAV FÖR ATT KUNNA JOBBA I KANADA:

Visumen kostar 250 CAD för 2019, betalas direkt till Ambassaden i din ansökan.

Avgångar


Klippiga bergen

Vill du göra en mountainbike- eller skidsäsong på vårt All Set-program med placering i Klippiga Bergen så är det tillgängligt under två säsonger.

Vill du se på möjligheter att få jobb på till exempel Sunshine Village i Banff rekommenderar vi att du bokar dig innan april då skidanläggningarna där rekryterar tidigare på året.

OBS! Startdatumen för vintersäsongen är vanligtvis i november.

Vancouver Cityplacment:


Jag vill boka! Jag har några frågor

Priser

Pris
Kanada All Set Sommarsäsong 16490
Kanada All Set Vintersäsong 18490
Kanada All Set Vancouver 19490

(priserna är giltiga till den 31 dec 2019)

Flygskatt tillkommer på ovanstående pris: 4100kr - 5100 kr

Våra biljetter är giltiga i 1 år tur/retur Vancouver. Ovanstående priser priser inkluderar programmet

Jag vill boka! Jag har några frågor

Reseberättelser & bloggar från Work & Travel Kanada All Set

Se fler resebloggar och reseberättelser från våra deltagare
Ville bara säga tack för att ni har fått oss hela vägen hit, er organisation är guld värd.

Eliie // Work & Travel Kanada All Set

Aktiviteter i Kanada

FAQ


Behöver jag vara jätteduktig på engelska?

Den engelska du redan kan kommer vara fullt tillräcklig för att du ska ha en superbra tid i Kanada och under tiden som du arbetar och bor där kommer engelskan utvecklas jättemycket, det är därför du reser.

Hur länge kan jag stanna i Kanada?

Du får vara i Kanada i 12 månader från ditt ankomstdatum

Hur mycket pengar behöver jag på resan?

Detta är mycket svårt att besvara eftersom alla lägger upp sin resa på olika sätt och har olika förbrukning. Du kan förvänta dig att tjäna från $10 och 13 CAD i timmen och arbetar ca allt från 10-50 timmar per vecka. Vi rekommenderar att du har minst 18.000 SEK med dig i fickpengar.

Hur många timmar i veckan jobbar jag?

När man säsongsarbetar är timmarna inte garanterade. De brukar ligga mellan 20-50 timmar per vecka. Du ska räkna med att arbeta helger och helgdagar.
De flesta som säsongsjobbar brukar ha ca 5.000 sek kvar per månad efter att hyran är betald att spendera på mat och " annat".

Hur mycket kan jag förvänta mig att tjäna?

Du kan förvänta dig att tjäna från $10 - 13 CAD i timmen.

Kan jag studera i Kanada med detta visum?

Du kan inte studera med detta visum, men du kan ta kvällskurser och kurser som inte är en del av en universitetsutbildning och som inte varar i mer än sex månader.

Vilken typ av jobb kan jag få?

Till vårt All set program, vilket garanterar jobb innan avresa kan vi erbjuda arbeten inom, service och turism.

Vilka typer av jobb som kan förekomma:

Hur får jag mitt jobb?

Beroende på vilket paket du väljer kommer du antingen få ett jobb innan avresan eller så får du hjälp att hitta ett jobb när du är i Kanada. Vilken typ av jobb du kommer att erbjudas beror på relevant erfarenhet, utbildning, språkkunskaper och motivation. Du kan komma med en önskan för den typ av jobb du vill, men vi kan inte garantera dig förstavalet, eftersom detta beror på hur mycket erfarenhet du har från det förflutna.

Är det svårt att få jobb?

Det beror på vilken typ av utbildning du har och hur mycket erfarenhet du har från tidigare anställning.

Behöver jag yrkeserfarenhet för att få jobbet?

Det är inte nödvändigt, men precis som i Sverige, kommer du att få ett jobb som handlar om din bakgrund. Ju mer du kan visa desto bättre, så låt inga referenser ligga kvar i lådan hemma.

Hur mycket kostar boende i Kanada?

Beroende på standard och hur många du delar med, men du kan räkna med ca $ 80-150 i veckan.

Var ska jag bo?

De första fyra nätter i Kanada ingår. Beroende på var du arbetar så ändras också förutsättningarna på var du kommer att bo. Många av hotellen har egna personalboende, där du kan komma att dela rum med en eller flera. Hyran betalas antingen i förskott eller dras av från lönen. Du kommer också att meddelas om du kan leva med en värdfamilj, det beror på var du jobbar.

Kommer jag att få semester / ledigt från arbetet?

Om du behöver få ledigt från arbetet ansöker du om ledighet av din arbetsgivare. Du garanteras inte att ha någon ledig period under tiden du arbetar.

Kan jag resa med en vän?

Ja, det är fullt möjligt att två vänner eller ett par reser tillsammans och får ett jobb på samma ställe, så länge båda är kvalificerade för jobbet.

Vad kostar det att leva i Kanada?

Kanada är inget billigt land, du kommer att tjäna till mat och boende logi när du jobbar om du arbetar ca 20 timmar per vecka men det är viktigt att du har med dig egna sparpengar så du har råd till upplevelser under tiden du är i Kanada.

Busskort : Vancouver $80-$100 / månad , Whistler $ 50$/månad. Skidpass: $ 800 - $1800, Deposit boende: ca $175 - $ 300, En Big Mac Burgare: $4, En Starbucks Stor Café Latte: $3.50, Öl på Pub: $6-8

Hur mycket skatt betalar man?

Du betalar 30% i skatt. Du kommer att få hjälp ifrån vår samarbetspartner i Kanada för en eventuell återbetalning utav skatten när du avslutat ditt jobb.

Måste jag ha en reseförsäkring?

Ja! Reseförsäkring är obligatorisk. GoXplore har en skräddarsydd reseförsäkring som täcker dig både på arbetsplatsen och på resande fot. För att läsa mer om vår försäkring klicka här.

Försäkring

Jobba & Resa

En försäkringslösning som är skräddarsydd för dina behov.

En försäkringslösning som är skräddarsydd för dina behov. Det första och absolut viktigaste när du ska välja försäkring inför resan är att se över vilka delar av din resa som täcks av försäkringen. Täcker den verkligen för de fritidsaktiviteter du tänkt ägna dig åt? Och vad får du för service om något skulle hända? Sedan ska du titta på pris och självrisker. Jämför gärna vår försäkring med andra alternativ innan du tar ett beslut. Work & Travel Insurance täcker mer – till ett lägre pris och utan självrisk. Önskar du exakta detaljer om försäkringen i PDF-format, kontakta oss så skickar vi dessa till dig.

Jobba & Resa försäkring är en försäkringslösning som är speciellt anpassad för dig som vill resa runt samt jobba i landet. Oavsett om du deltar i organiserade program, organiserar din resa själv eller om du är på resande fot runt om i världen gäller försäkringen i upp till 12 månader. Åker du med ett av våra Jobba & Resa- eller praktikprogram är detta den försäkring du ska välja. Genom att välja försäkringen kan du känna dig trygg i ditt resande samt när du arbetar och praktiserar.

Läs mer här

Skicka denna sidan till mig som PDF Jag vill boka! Jag har några frågor

Hem » Land » Kanada » Work & Travel Kanada All Set

Senaste nyheter: Vi kan nu erbjuda ett 2:a års visum till Nya Zeeland