Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har haft en upplevelserik och härlig vistelse. Jag hade kunnat stanna där längre och det rekommenderas att få en bra förståelse för vad som görs. Och det behövs pengarna som kommer in och hjälpen som ges in de olika projekten. Jag har sett mycket, lärt mig mycket, upplevt mycket. Lärt känna nya människor och var tvungen att utmana mig själv och göra saker jag inte kan. Människorna som jobbar med detta och engagerar oss är fantastiska människor och smarta Det här har varit en resa som jag kommer att bära med mig resten av mitt liv.Jag vill göra det här igen.

Ida Community ServiceÖversatt

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar