Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det var många som undrade när jag kom hem vad som hade gjort störst intryck på mig under min resa. Även om det är väldigt svårt att sammanfatta i ett par meningar, tror jag det var de små ögonblicken jag hade med andra människor. Som med kvinnan och vindruvsjuicen. Ovärderliga möten som du upplever som volontärarbetare.

Franciska (oktober 2016) // Community Service

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Lea S beställde vårt Work & Travel Australien program för 49h sedan. Är det något för dig också??!