Bokning Volontär Costa Rica

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Costa Rica. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag trivs verkligen här. Min lärare är otroligt duktig, och dessutom väldigt engagerad i samhället. Jag har för närvarande privatlektioner från 9-5, och lektionerna är väldigt effektiva. Min värdmamma är supersnäll och lagar massor av god mat. Min familj är väldigt inkluderande och på kvällarna leker jag med hennes barnbarn även om det är svårt att kommunicera. Jag fick också en vän från England. Förra helgen åkte vi på utflykt till Monteverde. Först besökte vi en regnskog, och på eftermiddagen gick jag på café och chokladtur som var väldigt lärorik. Nästa helg åker vi till den karibiska kusten. Sammanfattningsvis överträffar upplägget alla förväntningar och jag rekommenderar starkt skolan och goXplore!

Gina Volontär Costa RicaÖversatt

Hem » Land » Costa Rica » Volontär Costa Rica » Bokning Volontär Costa Rica

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!