Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Oscar och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har nu kommit hem säkert till Norge efter en helt fantastisk vistelse i Sydafrika. Jag är väldigt nöjd med allt! Jag träffade många trevliga människor, både andra volontärer och sydafrikaner. Dessutom trivdes jag jättebra på jobbet på kliniken i Goodwood och kom bra överens med min värdfamilj och de andra volontärerna jag bodde med. Och jag måste bara säga det: Kapstaden är min nya favoritstad! Ingen gör det bättre:)

Caroline Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Hassen S beställde vårt Shark & Marine Conservation program för 35h sedan. Är det något för dig också??!