Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Kommer du ihåg hur nervösa vi var? Nu undrar jag varför? ? För allt har varit så lätt sedan vi kom till Kapstaden. Inget komplicerat alls.. Men ändå var vi båda så nervösa för vad som komma skulle, så tack för att du delar det med mig. Nästa gång kan vi faktiskt gå ensamma och inte känna oss rädda för att åka till Kapstaden på egen hand ??

Sofia Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Hanna F beställde vårt Work & Travel Australien program för 14h sedan. Är det något för dig också??!