Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har det redan gått 8 veckor sedan jag kom till Sydafrika och tiden har rusat iväg! 5 veckor kvar innan jag är tillbaka i Norge! Hittills har jag haft många, många positiva upplevelser här och många minnen för en livstid har skapats! Har träffat många underbara människor från hela världen och utan denna resa hade jag inte träffat dessa människor! Jag har växt mycket i mig själv och jag har blivit ännu bättre på att våga chansa och ta chansen när man har den! Jag ångrar inte resan, det är helt klart! Att uppleva en ny "normal" vardag har kommit väl till pass, och att uppleva en annan kultur och tradition än vad jag är van vid är bara bra då och då!

Helene Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar