Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har nu varit i Australien i nästan 8 månader, och även om jag snart på väg tillbaka hem, kommer jag aldrig i världen att glömma detta äventyr. Har haft helt fantastiska, och det är något jag rekommenderar absolut alla att göra! Gör det igenom Goxplore, de hjälper dig på vägen och du kommer inte att behöva göra allt det tråkiga pappersarbetet! Dessutom är det alltid bra att veta att du har någon att kontakta "i nödfall" Allvarligt, välj Goxplore! :-)

Camilla S Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar