Login

Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

Reser du med Aussie Basic, kan du få hjälp med att söka Working Holiday Visumet för 3490kr

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har nu varit i Australien i nästan 8 månader, och även om jag snart på väg tillbaka hem, kommer jag aldrig i världen att glömma detta äventyr. Har haft helt fantastiska, och det är något jag rekommenderar absolut alla att göra! Gör det igenom Goxplore, de hjälper dig på vägen och du kommer inte att behöva göra allt det tråkiga pappersarbetet! Dessutom är det alltid bra att veta att du har någon att kontakta "i nödfall" Allvarligt, välj Goxplore! :-)

Camilla Schjelerup // Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig