Bokning Work & Travel Kanada All Set

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Kanada All Set. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Kommunikationen fungerade från början till slut och din hjälp var till stor hjälp under resan också! Hela upplevelsen var helt otrolig och modet att komma på saker mycket mer självständigt växte också verkligen. Tack!

Heta Work & Travel Kanada All SetÖversatt

Hem » Land » Kanada » Work & Travel Kanada All Set » Bokning Work & Travel Kanada All Set

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar