Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Work & Travel Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Under 5 månader så jobbade jag på tre olika ställen, som kock, bartender, hovmästare, servitör och diskare, och jag kunde inte fråga efter bättre människor än de som jag jobbade med. Klimatet är elegant, varmt, fuktigt och skönt, naturen är en tropisk dröm och människorna är några av de trevligaste jag någonsin har träffat.

Jesper // Work & Travel Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Work & Travel Nya Zeeland » Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Wilma M beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 0h sedan. Är det något för dig också??!