Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

En underbar upplevelse som jag aldrig skulle ha varit utan. Jag lärde känna en helt ny kultur, fick vänner för livet och erfarenheter/lärande som jag tar med mig vidare. Det är svårt att sätta ord på upplevelserna jag har haft de senaste veckorna, men det här är definitivt något jag kommer att göra igen :-)

Tove Community ServiceÖversatt

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar