Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Medical var fantastiskt :-) Lärde mig otroligt mycket och såg fram emot projektet varje dag. Fick se mycket mer av Livingstone på det sättet, eftersom vi reste runt till folks hem och till olika kliniker. Trodde aldrig att jag skulle vilja ha något med medicin att göra, men det gjorde jag faktiskt :)

Marte Community ServiceÖversatt

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Johan R beställde vårt Work & Travel Australien program för 8h sedan. Är det något för dig också??!