Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Farm & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Farm & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag är så oerhört glad att jag bokade denna resa, kom till Springbrook Farm, fick träffa Clint där och han fixade drömjobbet till mig och min vän. Inget kunde bli bättre. Har haft en underbar tid i Australien på en Cattle Station uppe i norra Queensland där jag jobbat från hästryggen i smusten, dammet och flugorna men älskade det!

Sanna // Farm & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Farm & Travel Australien » Bokning Farm & Travel Australien

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig