Bokning Horse Management

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Horse Management. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag måste säga att det som har gjort störst intryck på mig hittills är människorna jag träffar och kulturen här nere. De har inte så mycket, men är ändå alla så glada och gör bara så gott de kan utifrån den situation de befinner sig i. Djuren är också helt fantastiska, speciellt hästarna och katterna, man fäster sig så snabbt vid dem. Innan jag kom hit gillade jag inte katter alls hahah, men nu älskar jag dem. Hästarna är helt fantastiska, de har alla väldigt distinkta personligheter och de blir snabbt förtjusta i dig också. Det är också riktigt häftigt att träffa helt nya människor från hela världen och höra om hur de slutade som volontär för AP. De som jobbar här är också otroligt måna om att vi ska få en fantastisk upplevelse medan vi är här och de gör allt för att vi ska få göra de saker vi vill. Det betyder att de jag möter här, gäster, andra volontärer, men framför allt de anställda på AP, har gjort starkast intryck.

Felicia Horse ManagementÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Horse Management » Bokning Horse Management

Enya W beställde vårt Ranchstay Kanada program för 12h sedan. Är det något för dig också??!