Bokning Kids & Lions

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Kids & Lions. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Då har jag kommit hem efter en helt fantastisk månad i Antelope park. Jag har inga ord för att beskriva hur underbart det har varit:) Det har verkligen varit en upplevelse för livet, jag har njutit varje dag. Jag har verkligen upplevt mer på dessa 4 veckor än jag har gjort i hela mitt liv. Vi har varit med om så många olika saker, ingen dag har varit den andra lik. Jag har kunnat göra saker som jag aldrig skulle få möjlighet att göra här hemma!! även att skotta dynga 06.30 på morgonen var helt okej:) Dagarna på barnhem, skolor, läkarmottagningar och hembesök hos fattiga/sjuka har verkligen gjort starkt intryck. Det får dig att uppskatta det du har mer och inte minst vara tacksam för att du hade turen att vara född i Norge. Inte minst har jag också lärt känna så många underbara människor. Det var svårt att säga hejdå när vi skulle åka, men jag hoppas att jag får möjlighet att åka tillbaka snart.

Tone Kids & LionsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Hwilja T beställde vårt Volontär Sydafrika program för 19h sedan. Är det något för dig också??!