Bokning Sports & Adventure

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Sports & Adventure. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det har varit en fantastisk resa!! Att få vara volontär för en månad och att få leka med barnen varje dag. Att få möjligheten att lära känna massor av människor från olika länder, pröva på att surfa och få uppleva Sydafrika och dess kultur. Det har varit det bästa jag har gjort och jag ångar inte en sekund att jag tog beslutet att åka. Jag har växt otroligt mycket som person. Tveka inte på att åka!

Caroline Sports & Adventure

Hem » Land » Sydafrika » Sports & Adventure » Bokning Sports & Adventure

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!