Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det var en fantastisk resa och jag ångrar det inte en sekund! Vi blev väldigt väl mottagna och alla vi träffade, både volontärer, anställda på projektet och även människor i staden, var väldigt välkomnande och trevliga. Vi fick spendera mycket tid med lejonen varje dag, och om vi ville ägna en dag åt några andra aktiviteter gjorde de allt de kunde för att det skulle gå bra. Vi tillbringade mycket tid i bushen med lejonen, där vi såg vilda elefanter, bufflar och antiloper. Vi fick också möjlighet att se lejonen utöva jakt. Jag lärde mig mycket om både djur och människor i Zimbabwe och fick en otroligt lärorik och rolig upplevelse!

Linn Anette Victoria FallsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Minna J beställde vårt Volontär Costa Rica program för 54h sedan. Är det något för dig också??!