Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag trivs jättebra här! Bestämde mig för att stanna i volontärhuset istället för att bo hos värdfamiljen. Jag trivs väldigt bra med resten av gruppen här och har fått många nya och goda vänner. Dagarna och helgerna är fullbokade och jag har sett och gjort mycket redan! En sak som har gjort mest intryck på mig är skolan och hur lärarna undervisar eleverna och hur lärarna är mot eleverna. Tack så mycket! De första två veckorna här går alldeles för fort och jag är säker på att den sista kommer att hända med den tredje veckan också!

Ida Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Hanna F beställde vårt Work & Travel Australien program för 14h sedan. Är det något för dig också??!