Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

Reser du med Aussie Basic, kan du få hjälp med att söka Working Holiday Visumet för 3490kr

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Vill bara säga tack så mycket för din hjälp och hjälp med att göra mitt lediga år helt unikt. Hade en fantastisk och spännande resa runt om i världen :) Var backpacker i Sydamerika, på djungelsafari i Afrika och jobbade som volontär på en boskapsstation i västra Australien och tog mitt dyklicens i Thailand :)

Roger Work & Travel AustralienÖversatt

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Alexander H beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland program för 28h sedan. Är det något för dig också??!