Login GoXplore fortsätter 2021!

Beställ Gruppförsäkring Thailand

Gruppförsäkring Thailand är en försäkringslösning som är framtagen för dig som har bostad i Thailand och kommer att spendera en längre tid där. Det är viktigt att ha en bra försäkring när man är ute och reser. Det första och absolut mest väsentliga när du ska välja försäkring inför resan, är att se över vilka delar av din resa som täcks av försäkringen. Jämför gärna vår försäkring med andra alternativ innan du tar ett beslut. Tecknar du din försäkring direkt med GoXplore får du 10% rabatt. Notera att försäkringsvillkoren för "Reseförsäkring upp till 70 år" och "Seniorförsäkring från 70 år" skiljer sig något, så läs noga igenom den försäkringen som passar just dig. Fullständiga villkor finner du längre ner på sidan.


VEM KAN TECKNA:
  • Folkbokförd i Sverige
  • Försäkrad i nordisk allmän försäkringskassa
  • 18-70 år
  • 70 år och uppåt (Seniorförsäkring)
GEOGRAFISKT OMRÅDE:Hela världen**
FÖRSÄKRINGSPERIOD:Upp till 12 månader.
SJÄLVRISK:0 kr. Försäkringen gäller utan självrisk.
HEMFÖRSÄKRING:Om du har 45 dagars resskydd med din hemförsäkring så kan du utnyttja detta och teckna Thailand Gruppförsäkring så att den träder i kraft från dag 46. Dock bör du vara medveten om vad som är inkluderat i din hemförsäkring innan du bestämmer dig.

FÖRLÄNGNING AV PREMIE:

Om du förlänger din försäkring efter utresan utgår en administrativ avgift på 150kr. Därför rekommenderar vi dig att teckna en extra månad än planerat. Dock är det viktigt att du förlänger din försäkring innan den pågående försäkringsperioden tar slut.

VID ÅTERBETALNING AV PREMIE:

Ladda ner och fyll i detta formulär.

BETALNING AV PREMIE:

Tänk på att du kan inte teckna vår försäkring samma dag som din resa påbörjas. Försäkringen måste vara betald innan avresa från Sverige och din försäkring börjar inte gälla förrän du har betalt din faktura.

*Priset är baserat på 30 dagar, start 46:e resedagen. 10% rabatt är avdraget.
**Pristillägg för att inkludera USA tillkommer på Seniorförsäkringen

Klicka på länken för att ladda ner fullständiga villkor för din önskade försäkring:

Reseförsäkring upp till 70 år

Seniorförsäkring från 70 år

Nedan kan du teckna din försäkring till Thailand och få 10% rabatt. Har du några frågor eller önskar prisförslag kontaktar du oss på på 042-179525 eller lägger ett mail till info@goxplore.se

Beställ gruppförsäkring Thailand

Här tecknar du din försäkring för att få 10 % rabatt på din premie!

Personupplysningar

Reseinformation

Andra upplysningar

Ersätter det faktiska värdet på ditt bagage vid stöld eller rån, eller om bagaget skadas eller går förlorat under vistelsen utomlands, upp till maximalt 25 000kr (barn 10 000).

Begränsningar:

  • Kontanter: upp till 2 000 kr
  • Solglasögon: upp till 1 000 kr
  • Mobiltelefon: upp till 1 000 kr
  • Egendom inköpt under resan: upp till 3 000 kr

Hem » Reseförsäkring » Beställ Gruppförsäkring Thailand

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig