Bokning Victoria Falls

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Victoria Falls. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Varje dag som volontär i Victoria Falls börjar med en tjugo minuters bilresa tidigt på morgonen in i bushen till platsen för lejonen, Masowe. Det är en speciell känsla att sitta på lastplanet och se det afrikanska landskapet, soluppgången och ett gäng babianer vid sidan av vägen. Då känner man sig långt hemifrån, på ett bra sätt.

Victoria FallsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Victoria Falls » Bokning Victoria Falls

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!