Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Farm & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Farm & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Den här resan har verkligen börjat hundra gånger bättre än jag trodde, och jag hade höga förväntningar! Veckan på springbrook farm var jättehäftig, fick många bra minnen och vänner därifrån. Nu har jag fått jobb på en cheep and cattle station i South Australia. Arbetsdagarna är långa och jobbet är tufft men det är så häftigt! Man får göra och se saker som man aldrig hade fått se hemma i Sverige! Jag har jobbat en vecka nu och trivs jättebra. Rekommenderar verkligen alla att göra detta!

Amanda // Farm & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Farm & Travel Australien » Bokning Farm & Travel Australien

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig