Login

Boka ditt äventyr utan att binda upp dig

Ovissheten är tyvärr stor och ingen vet riktigt när vi kan börja göra oss redo för äventyr runt om i världen. Vi på GoXplore förstår att du inte vill boka upp något som sedan kanske inte kan bli av. Därför inför vi nu ett unikt resevillkor som gör det möjligt för dig att boka upp ditt kommande äventyr utan att binda upp dig pga den rådande COVID-19-situationen. Du kan med andra ord avboka din resa kostnadsfritt.

Hur går det till

Varför ska jag boka upp min plats nu?
Av många olika anledningar. Vissa länder har begränsat antal visum, volontärprojekt har begränsat med platser, flygbolag kanske inte har lika många flyg i luften. När allt går tillbaka till det "normala", då kan det bli många som vill iväg samtidigt. Det kan då innebära att flyg, projekt och visum bokas upp väldigt snabbt.

Rätt bra deal va? Så fortsätt dröm, ditt äventyr kommer att bli av. Om inte imorgon så senare! Vi på GoXplore har alla varit ute på olika äventyr och vet vilka fantastiska minnen och erfarenheter det skapar. Doer or dreamer, who are you?

Har du några frågor, tveka då inte på att kontakta oss, vi finns att få tag på via tele: 042-179525, mejl info@goxplore.se eller gå in och chatta med oss på www.goxplore.se

You´ll never know if you never go - Dare to GoXplore!

Detta blev publicerat onsdag 29 april 2020 kl 10:43

Hem » Nyheter » Boka ditt äventyr utan att binda upp dig

Elias V beställde vårt Work & Travel Australien program för 246h sedan. Är det något för dig också??!