Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Oscar och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Dock måste jag säga att jag är fruktansvärt nöjd med att ha åkt med detta företaget. Vad man än vill fråga om så kan man bara gå upp till kontoret, och så hjälper dem en. Det är verkligen otroligt skönt att kunna luta sig tillbaka på dem när man reser ensam.

Tuva Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar