Login

Bokning av hemresa

Du behöver skicka in ditt önskemål om hemresa inom 4 dagar efter att du mottagit din bekräftelse. Här bestämmer man även om man önskar stopp i Asien på hemvägen.

VIKTIGT om din flygbokning

Vi reserverar oss för fullbokade flyg vid högsäsonger som jul, nyår och andra högtider. Vi har endast möjlighet att boka in datum cirka 10 månader framåt i tiden från det att vi bokar dina hemresor, vid längre utlandsvistelse måste en datumändring göras. En avgift för datumändringen tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med (ca 700 sek)
OBS! En datumändring görs ALLTID i mån av plats på flygen.

Ditt ansvar

Det är ditt ansvar att se till att din biljett är korrekt, detta innefattar flygrutt, flygtider, samt att ditt namn är korrekt stavat. Det är av yttersta betydelse att för och efternamn är korrekt stavade enligt passet. Det händer tyvärr att resenärer blir nekade att komma med flyget om namnet i biljetten inte överensstämmer med namnet i passet! Se på den bokning du fått utav oss från vårt svarsmail och säkerhetsställ att dina uppgifter stämmer. Kontrollera att ditt efternamn stämmer exakt med vad som står under punkten Efternamn/Surname i ditt pass. Numera måste även alla förnamn vara med i biljetten, följden av namnen måste vara precis som i passet. Tänk på att bokstäverna Å, Ä och Ö inte skrivs ut i biljetten, de skrivs som AA, AE och OE i stället. Det är alltid stavningen i passet som gäller.

Hem » Bokning av hemresa

Elin A beställde vårt Volontär Costa Rica program för 8h sedan. Är det något för dig också??!