Bokning Kids & Lions

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Kids & Lions. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det var verkligen en upplevelse för livet. Ville inte åka hem efter fyra veckor, vilket är ett väldigt gott tecken. Jag menar, det är ett väldigt bra ställe att börja, om du inte har rest ensam tidigare och inte heller jobbat som volontär. Allt var väldigt seriöst och de hjälpte dig med allt.

Malin Kids & LionsÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!