Bokning Kids & Lions

Kids & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Under min tid i Zimbabwe hann jag med att besöka två kliniker, två skolor (en som har ca 2000 elever, trots att den egentligen endast kan ta emot ca 300 elever och en skola för döva barn) och ett barnhem. Dessa är stora projekt som desperat behöver hjälp både vad gäller undervisning och material. De saknar grundläggande saker som pennor, böcker, block och kritor för tavlorna. När barnen är ute och spelar fotboll är fotbollarna gjorda av tidningspapper som tejpas ihop med vanlig tejp. Det är en helt annan värld. Volontärerna bor tillsammans på Lion Breeding och arbetar måndag till fredag med ett av dessa projekt. På helgerna kan du helt gratis delta i vilddjursaktiviteterna. Det är vad jag kallar att få uppleva två olika världar!

Helena Jönsson, hösten 2010 // Kids & Lions

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Emma A beställde vårt Work & Travel Nya Zeeland All Set program för 9h sedan. Är det något för dig också??!