Bokning Kids & Lions

Kids & Lions er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din bokning. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har jag varit hemma i tre dagar. Jag har ännu inte fattat att jag är hemma och jag har inte fattat att jag har varit borta. JAG har varit på andra sidan ekvatorn, jag har varit hemifrån i över tre veckor, jag har talat ett annat språk, jag har övervunnit rädslor, jag har träffat nya vänner från olika delar av världen, jag har haft den bästa upplevelsen någonsin.

Anna // Kids & Lions

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig