Login Missa inte vårens inspirationskvällar

Bokning Kids & Lions

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Kids & Lions. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har jag varit hemma i tre dagar. Jag har ännu inte fattat att jag är hemma och jag har inte fattat att jag har varit borta. JAG har varit på andra sidan ekvatorn, jag har varit hemifrån i över tre veckor, jag har talat ett annat språk, jag har övervunnit rädslor, jag har träffat nya vänner från olika delar av världen, jag har haft den bästa upplevelsen någonsin.

Anna // Kids & Lions

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Vårt nästa informationsmöte är 2019-04-23 i Malmö. Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!