Login

Bokning Kids & Lions

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Kids & Lions. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har haft min livs resa och är så otroligt tacksam för allt jag fått uppleva och göra. Känslan av att möta lejonen och gå Lion Walks. Alltså, det finns inga ord. Jag fick vänner för livet och grät i timmar efter timmar efter timmar när vi skildes åt. Att få jobba med gatubarnen, dessa fantastiska människor som har kommit och bli mina förebilder nu och för alltid. De har ingenting, men väljer att vara så glada och tacksamma för det som finns inom räckhåll. Att fokusera på de glädjefulla ögonblicken istället för det som inte är vad det borde vara.

Emma // Kids & Lions

Hem » Land » Zimbabwe » Kids & Lions » Bokning Kids & Lions

Elin N beställde vårt Viva Cuba program för 18h sedan. Är det något för dig också??!