Login Missa inte höstens inspirationskvällar

Bokning Teach & Travel Kina

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Teach & Travel Kina. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Här i Kina fungerar allt bra, jag är väldigt glad att jag åkte! Jag trivs verkligen. Jag hoppas många kan få möjlighet att göra en sån här resa, så "keep up the good work!"! :)

Evelina Bengtsson // Teach & Travel Kina

Hem » Land » Kina » Teach & Travel Kina » Bokning Teach & Travel Kina

Senaste nyheter: Möt Clara, vår nya praktikantstjärna