Bokning Viva Cuba

Viva Cuba er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din bokning. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Spanskalektionerna är bra uppstyrda och du kan lära dig hur mycket som helst, kulturella promenaderna är så värda - man lär sig hur mycket som helst om Kubas kultur och historia, inklusive sånt som du inte kan läsa dig till. Och dansen, har du inte dansat när du är på Kuba, har du verkligen upplevt Kuba då? Mitt svar är nej! Det är fantastiskt och jag saknar det något otroligt nu när jag är hemma i Sverige igen. Har du möjligheten att åka till Kuba, gör bara gör - du kommer aldrig ångra det!

Amanda dec-19 // Viva Cuba

Hem » Land » Kuba » Viva Cuba » Bokning Viva Cuba

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!