Bokning Viva Cuba

Viva Cuba er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Havanna är verkligen en spännande stad med en fantastisk vibe. Vart man än vände och vred sig såg man något nytt, och trots att man gått på samma gata flera gånger tidigare så hittade jag nya detaljer och nya saker att titta på och fascineras utav!

Camilla Viva Cuba

Hem » Land » Kuba » Viva Cuba » Bokning Viva Cuba

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!