Bokning Volontär Ecuador

Volontär Ecuador er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag är verkligen så glad och tacksam att jag kom hit till slut. Efter alla år av tjat om Galapagosöarna är jag här och imorgon ska jag dessutom ÄNTLIGEN åka och se jättesköldpaddorna jag pratat om sedan jag var i 12-årsåldern. Det gör mig så glad att det gör ont. Tänk hur fint det är, drömma går verkligen i upplevelse ibland.

Lisa Volontär Ecuador

Hem » Land » Ecuador » Volontär Ecuador » Bokning Volontär Ecuador

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar