Bokning Volontär Ecuador

Volontär Ecuador er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ville bara säga att jag gillar systemet i Ecuador än så länge? Allt är helt suveränt, det finns mycket att göra, god mat och spanskan blir bättre. Åker vidare till Montañita imorgon, som blir den tredje destinationen på resan. Ser fram emot! Har haft väldigt tur med tajmingen här också. Första veckan i Quito var det också en ljusfestival i staden, så många fina ljusshower på olika historiska byggnader runt om i staden. Andra veckan, i Baños, har vi bara haft strålande väder varje dag! Hörde rykten om att förra veckan var ganska dålig här. Så satsa på att ha det bra i Montañita också.

Maria Volontär EcuadorÖversatt

Hem » Land » Ecuador » Volontär Ecuador » Bokning Volontär Ecuador

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar