Bokning Volontär Ghana

Volontär Ghana er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker avbestillingsforsikring, administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din bokning. Beløpet er 15% av programprisen (minst kr. 2500) og blir trukket fra programprisen på din sluttfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det är otroligt vad man kan åstadkomma om man vill åka iväg och hjälpa till. Plötsligt hade jag "köpt" och bli delägare i ett ny barnhem i Ghana. Hurra! Jag sitter nu med många minnen från Ghana, både bra och dåliga. Det allra bästa och det jag minns mest av allt är utan tvekan tiden med barnen. Det var anledningen till att jag reste och i princip anledningen till att jag genomförde, och de är anledningen till att jag kommer återkomma.

Tina // Volontär Ghana

Hem » Land » Ghana » Volontär Ghana » Bokning Volontär Ghana

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!