Bokning Volontär Ghana

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Ghana. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

För några månader sedan jobbade jag på ett barnhem i Ghana i 5 veckor. Dessa fem veckor var helt underbara och jag rekommenderar starkt detta land till andra. Folket i min by, ja hela landet i allmänhet, var oerhört välkomnande och trevliga människor. Jag fick uppleva ett annat liv och inte minst lära känna ett härlig gäng barn i åldrarna 3-10 år. Jag kommer nog aldrig glömma leendet på barnen när vi gav dem en stor, svart tavla att skriva alfabetet på.

Martha // Volontär Ghana

Hem » Land » Ghana » Volontär Ghana » Bokning Volontär Ghana

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig